Varer i kurv: 0
Pris i alt: 0,00 kr.

Hjerte, floristens farvevalg

Kategori Hjerte
Model Hjerte til begravelse
Varenummer 1109

Farve Floristens farvevalg


Pris 1.500,00 kr.


Et smukt oasishjerte pyntet helt tæt med årstidens blomster og grønt
Hjertet bliver ofte smukkest i blandede farver/floristens valg, da vi så kan vælge de smukkeste blomster og farver på dagen.

Husk at tilvælge eventuelt bånd (bånd til båredekoration) eller kort. Skriv tekst til kort/bånd i kommentaren ved bestilling.


Hvis du ønsker hjertet leveret til en begravelse eller bisættelse, skal du huske at lægge en leveringskirke i indkøbskurven.


Billedet er vejledende. Blomsterne vil variere alt efter sæson og dagens udvalg i butikken.
Hjertets størrelse afstemmes efter den valgte pris.

VIGTIGT VED LEVERING: Hvis du bestiller hjertet leveret i en kirke, skal vi have din bestilling senest dagen før kl. 14, for at vi kan garantere levering den følgende dag.
Hvis du bestiller hjertet senere end dagen før begravelsen kl. 14, skal du ringe til os på tlf 86870047, Vi hjælper selvfølgelig meget gerne, hvis kan :-)

Vi leverer mandag – lørdag. Vi leverer ikke på søndage og helligdage.

VIGTIGT VED AFHENTNING I BUTIKKEN: Hvis du bestiller hjertet til afhentning i butikken, skal vi have din bestilling senest dagen før kl. 14, for at vi kan garantere, at vi har buketten klar til dig på det ønskede tidspunkt.
For afhentning samme dag, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf 86870047 – så hjælper selvfølgelig meget gerne!
 

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)