Varer i kurv: 0
Pris i alt: 0,00 kr.

Dottir, Birthday Stories HARE

Kategori Pynt
Mærke Finnsdottir - Dottir Nordic Design
Model 911901
Varenummer 1865
Leveringstid 1-3 dages levering

Størrelse 87x80 mm
Farve keramik
Materiale hvid og grøn


Pris 225,00 kr.


Den fine lille hare er en del af Birthday Stories, som er en fin samling af små stager i keramik til små kertelys/juletræslys, som er søde til børnefødselsdage eller en fin dåbsgave.
Selvom stagen er en del af Birthday serien fra Dottir, kan den sagtens bruges som fin pynt i stuen eller på bordet. Måske sammen med de øvrige stager i denne serie, eller sammen med Winter Stories fra Dottir.

Du kan købe matchende lys fra Dottir, hvor der medfølger løse transfers med tal og mønstre, så du selv kan dekorere lyset til fødselsdag med barnets alder.

Mål: 87x80 mm.

Tankerne bag alle DOTTIR produkter næres af Nordens stemning med de mørke, kolde vintre og lyse, lune sommernætter, de dybe, stille søer og det oprørte hav. Alle produkter fortolker de dragende kontraster i deres kreative udtryk. Vi er det modsatte af nordisk minimalisme og ser os selv som frontløbere af den næste bevægelse inden for Nordisk Design. Kort og godt. Less is a bore.

Winter Stories er designet af kunstner Thora Finnsdottir
Thora Finnsdottir er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og arbejder i dag som både keramiker, designer og kunstner. Hendes arbejder er kendetegnet ved hendes passion for at give nyt liv til universelle, genkendelige former. Med en sublim sirlighed og formsans, udfordrer hun fantasien, sanserne og stofligheden.

Skandinavisk design, når det er hyggeligst.
 

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)